M. Kortekaas Bouw & Timmerbedrijf

Vul (bijvoorbeeld) uw slogan in

Renovatie & Onderhoud.

In dit specifieke werk ben ik gespecialiseerd. Renovatie van authentieke kozijnen uit een statig pand, tot en met het geheel renoveren van een statig herenhuis. Bij M. Kortekaas Bouw & Timmerbedrijf bent u aan het juiste adres. Ook onderhoudswerkzaamheden zoals het vernieuwen van uw goot, tot en met het compleet verbouwen van uw oude keuken en of badkamer vallen binnen mijn specialisatie. Wilt u een nieuwe toevoeging aan uw woning geheel in de stijl van uw huidige woning, ik denk graag met u mee. 

Verbouw.

Ook voor verbouwingen, aanpassingen of renovatie kunt u een beroep op mij doen. M. Kortekaas Bouw & Timmerbedrijf voert regelmatig verbouwingen uit aan woningen en bedrijfsgebouwen, Als u overweegt om bijvoorbeeld een erker aan uw huis te laten bouwen, uw slaapkamer te vergroten met een dakkapel, een uitbreiding aan uw woonkamer of keuken te laten uitvoeren, een extra verdieping op uw huis of garage te laten plaatsen, neem dan eens contact met mij op.

Kozijnen.

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe?                                                                                                                                 Maak vrijblijvend een afspraak. Ik heb veel kennis en ervaring op het gebied van kozijnen en werk met diverse leveranciers. Zo kan ik u het beste adviseren bij het vervangen van uw kozijnen.

M. Kortekaas Bouw & Timmerbedrijf is het bedrijf dat met u meedenkt bij kozijnen vervangen. Het kozijn is het aangezicht van uw woning. 

Tevens is het mogelijk bij beperkte aantasting houtrotherstel toe te passen door middel van epoxy / deelvervanging